G-YLG4YTW91X 8145017921

Vác és környéke eladó, kiadó ingatlan

Vámos Ingatlan -Vác

Minden ami ingatlan, eladó, kiadó Vác és vonzáskörzetében, Nógrád megyében

Rólunk bővebben

Testvérpár vagyunk, 2017. óta dolgozunk ingatlanközvetítőként. Vác és környékén, főleg lakóingatlanok és telkek, hirdetésével /eladásával foglalkozunk. Felkérés esetén, előzetes egyeztetést követően, természetesen távolabbi helyszínekre is szívesen elutazunk.

Munkánk során sokszor hallottuk nekünk szegezve a megállapítást, hogy ez egy könnyű szakma, és gyorsan lehet vele sokat keresni. Nos, aki évek óta kitartóan, becsülettel műveli ezt a szakmát, bizton állíthatja, hogy az egyik legnehezebb munka az ingatlanközvetítés. Mint ahogy nincs két egyforma ingatlan, úgy nincs két egyforma eladó vagy vevő sem, ezért minden ügyletet egyediként kell kezelni.

Ebben az üzletágban a jó kommunikáció mellett fontos a kitartás, a megértő hozzáállás, a jó és szoros kapcsolattartás, eladóval és vevővel egyaránt. Azt, hogy mennyire hiteles valaki a szakmájában, az első találkozáskor azonnal le lehet szűrni. Valljuk, hogy őszinte kommunikációval gyorsabb és sikeresebb lesz az értékesítés.

Már a döntés is sokszor fejtörést okoz a megbízónak, pl. hogy

  • eladja-e az ingatlanát vagy sem,
  • kivel és mennyiért hirdesse,
  • milyen költségekkel kell számolni és mi a hirdetés menete,
  • mennyi idő alatt lehet eladni
  • ha eladta, utána hogyan tovább?

Mi ebben tudunk segíteni! Precíz és lelkiismeretes szolgáltatást ígérünk Önnek!

Ingatlanügyeinkkel kapcsolatban, a saját tapasztalásaink mellett az ingatlanszakma iránti elkötelezettség jegyében tudunk véleményt alkotni, illetve tanácsot adni. Az ingatlanok értéke, eladhatósága változó, akár vételről van szó, akár eladásról, mivel két egyforma ingatlan nincs. Az ár nagyban függ a régiótól, azon belül a lokációban való elhelyezkedéstől, valamint műszaki és esztétikai állapottól. És itt jön az őszinteség gyakorlata! Nehéz tárgyalások ezek, hiszen minden eladót érzékenyen érint az ár. Sokszor egy élet munkája fekszik egy-egy ingatlanban. Minden egyes ügylet mögött emberek állnak, akik érdekeit a mi dolgunk képviselni, ugyanakkor ezeket a piaci tényekkel, lehetőségekkel kell összefésülni. A tárgyalások lebonyolításához néha jogi segítségre is szükség lehet, mire a felek végre az adásvételig eljutnak. A mi munkánk legnagyobb értéke abban rejlik, hogy az eladót és vevőt kellőképpen felkészítjük a várható nehézségekre, és az azokkal járó kiadásokra, amivel sokszor nem is számolnak.

Eladóknak! Olyan szolgáltatást ajánlunk, mellyel kényelmesen és biztonságosan el tudja adni ingatlanát. A megbízónak végig „fogjuk a kezét”, az eladás elejétől a végéig: az első felméréstől kezdve, a szerződésen keresztül, a birtokbaadásig figyelemmel kísérjük az ügyletet.

A minőség, nem a mennyiség! Szeretünk teljes odafigyeléssel dolgozni eladóinkkal, így ezért ingatlanállományunk mindig annyi, amennyit körültekintően és kellő odafigyeléssel kezelni tudunk. Nem a nagy számok törvénye alapján dolgozunk! Nálunk nem csak egy lesz a sok megbízó közül! A bemutatás alkalmával mindig ugyanazzal az arccal fog találkozni, nem kell attól tartania, hogy adják-veszik a kilincset az idegen közvetítői irodák kollégái.

Szűrés! A tapasztalat és a rutin folytán, már a telefonos érdeklődés során szűrjük a potenciális érdeklődők körét, ezzel is elkerülve a felesleges ingatlan mutatásokat, az eladóknak ezzel járó kellemetlenséget és az állandó készenlétet.

 

Ha kínálatunkban nem találja az Ön számára megfelelő ingatlant, akkor mi segítünk megkeresni Önnek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy szakemberre bízná ingatlanügyeit, vagy bizonytalan és egyelőre csak tanácsra lenne szüksége, keressen minket!

Tagságaink: Pest Megyei Ingatlanközvetítői névjegyzék, Iparkamara, MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége)

 

Média felületeink:Irodánk elérhetőségei


Cím: 2600 Vác


e-mail: info@vamosingatlan.hu


Web: https://www.vamosingatlan.hu
Eladó ingatlanok, Vác és környékeEgyszerű kapcsolati űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.vamosingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Vámos Ingatlan

Hiba történt!