Vác és környéke eladó, kiadó ingatlan

Vác és környéke eladó, kiadó ingatlanok hirdetési portál

Rólunk - ingatlan eladás velünk!

Rólunk bővebben

Családi vállalkozás vagyunk. 2017. óta dolgozunk ingatlanközvetítőként, főleg lakóingatlanok, telkek közvetítésével, értékesítésével foglalkozunk. Mindketten más-más ingatlanközvetítő hálózatnál kezdtük a szakmát. Kellő felkészültséggel és tapasztalattal a hátunk mögött 2022-ben döntöttünk úgy, hogy „összebútorozunk” és saját ingatlanközvetítői vállalkozást indítunk, Vámos Ingatlan néven. Döntésünket nagyban befolyásolta, a hazai gazdasági viszonyok kedvezőtlen változása, mely arra sarkallt minket hogy önállósodjunk. Az évek során szerzett tapasztalatokat saját vállalkozásunkban szeretnénk kamatoztatni, és tanulva az elmúlt évek sikeres, olykor sikertelen értékesítéseiből, valami újat, valami jót akarunk felépíteni!

Munkánk során sokszor hallottuk nekünk szegezve a megállapítást, hogy ez egy könnyű szakma, és gyorsan lehet vele sokat keresni. Nos, aki évek óta kitartóan, becsülettel műveli ezt a szakmát, bizton állíthatja, hogy az egyik legnehezebb munka az ingatlanközvetítés. Mint ahogy nincs két egyforma ingatlan, úgy nincs két egyforma eladó vagy vevő sem, ezért minden ügyletet egyediként kell kezelni.

Ebben az üzletágban a jó kommunikáció mellett fontos a kitartás, a megértő hozzáállás, a jó és szoros kapcsolattartás, eladóval és vevővel egyaránt. Azt, hogy mennyire hiteles valaki a szakmájában, az első találkozáskor azonnal le lehet szűrni. Valljuk, hogy őszinte kommunikációval gyorsabb és sikeresebb lesz az értékesítés.

Már a döntés is sokszor fejtörést okoz a megbízónak, pl. hogy

  • eladja-e az ingatlanát vagy sem,
  • kivel és mennyiért hirdesse,
  • milyen költségekkel kell számolni és mi a hirdetés menete,
  • mennyi idő alatt lehet eladni
  • ha eladta, utána hogyan tovább?

Mi ebben tudunk segíteni! Precíz és lelkiismeretes szolgáltatást ígérünk Önnek!

Ingatlanügyeinkkel kapcsolatban, a saját tapasztalásaink mellett az ingatlanszakma iránti elkötelezettség jegyében tudunk véleményt alkotni, illetve tanácsot adni. Az ingatlanok értéke, eladhatósága változó, akár vételről van szó, akár eladásról, mivel két egyforma ingatlan nincs. Az ár nagyban függ a régiótól, azon belül a lokációban való elhelyezkedéstől, valamint műszaki és esztétikai állapottól. És itt jön az őszinteség gyakorlata! Nehéz tárgyalások ezek, hiszen minden eladót érzékenyen érint az ár. Sokszor egy élet munkája fekszik egy-egy ingatlanban. Minden egyes ügylet mögött emberek állnak, akik érdekeit a mi dolgunk képviselni, ugyanakkor ezeket a piaci tényekkel, lehetőségekkel kell összefésülni. A tárgyalások lebonyolításához néha jogi segítségre is szükség lehet, mire a felek végre az adásvételig eljutnak. A mi munkánk legnagyobb értéke abban rejlik, hogy az eladót és vevőt kellőképpen felkészítjük a várható nehézségekre, és az azokkal járó kiadásokra, amivel sokszor nem is számolnak.

Eladóknak! Olyan szolgáltatást ajánlunk, mellyel kényelmesen és biztonságosan el tudja adni ingatlanát. A megbízónak végig „fogjuk a kezét”, az eladás elejétől a végéig: az első felméréstől kezdve, a szerződésen keresztül, a birtokbaadásig figyelemmel kísérjük az ügyletet.

A minőség, nem a mennyiség! Szeretünk teljes odafigyeléssel dolgozni eladóinkkal, így ezért ingatlanállományunk mindig annyi, amennyit körültekintően és kellő odafigyeléssel kezelni tudunk. Nem a nagy számok törvénye alapján dolgozunk! Nálunk nem csak egy lesz a sok megbízó közül! A bemutatás alkalmával mindig ugyanazzal az arccal fog találkozni, nem kell attól tartania, hogy adják-veszik a kilincset az idegen közvetítői irodák kollégái.

Szűrés! A tapasztalat és a rutin folytán, már a telefonos érdeklődés során szűrjük a potenciális érdeklődők körét, ezzel is elkerülve a felesleges ingatlan mutatásokat, az eladóknak ezzel járó kellemetlenséget és az állandó készenlétet.

 

Ha kínálatunkban nem találja az Ön számára megfelelő ingatlant, akkor mi segítünk megkeresni Önnek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy szakemberre bízná ingatlanügyeit, vagy bizonytalan és egyelőre csak tanácsra lenne szüksége, keressen minket!

Tagságaink: Pest Megyei Ingatlanközvetítői névjegyzék, Iparkamara, MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége)Irodánk elérhetőségei


Cím: Tel: +3630 234 1620, +3630 382 0436


e-mail: info@vamosingatlan.hu


Web: https://www.vamosingatlan.hu
Vác és környéke eladó, kiadó ingatlanEgyszerű kapcsolati űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.vamosingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Vámos Ingatlan

Hiba történt!
Egyszerű ingatlankereső űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel valamelyik ingatlannal kapcsolatban, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Hol keres ingatlant?*

Milyen összeghatárig keres ingatlant?*

Hány szobás ingatlant keres?*

Hitelre van szüksége?*

Hol hallott rólunk?*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.vamosingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Vámos Ingatlan

Hiba történt!